Velkommen til Villreinrådets fagdager 2023!

Publisert: 24.3.2023 // Foto: Tor-Arne Paulsen

Årets fagdager blir på Beitostølen Resort den 31. mai og 1. juni (fra lunsj til lunsj).

Fagdagene er åpne for alle. For villreinnemnder og -utvalg vil det være et eget landsmøte i forkant av fagdagene. Under ligger et foreløpig program for samlingen, men dette kommer nok til å justeres noe.

Under fagdagene på Beitostølen vil du få informasjon og foredrag om dagsaktuelle saker som ny stortingsmelding om villrein, Vemund Jaren vil se fremover og spør om den europeiske villreinen har en fremtid, vi har utfordret leder i Norske Reindriftsamers Landsforbund om felles utfordringer og løsninger, går det an å leve med skrantesyke? Dette er bare noen smakebiter på mange interessante foredrag under årets fagdager.

Total kostnad (fullpensjon med én overnatting, tre-retters middag, lunsj begge dager) kommer på rundt 3 500,-. Pris for dagpakke er 599,-. Det er også mulig å få dagpakke med middag, men uten overnatting.

Påmelding med navn, telefon og e-postadresse sendes Christian Hillmann. Påmeldingsfrist 1. mai, men det er begrenset med plass så man bør melde seg på så snart som mulig. Er det noen spesielle mathensyn som må tas, så gi beskjed om det.

Her er det foreløpige programmet!