Vi har fått ny nettside

Men hvorfor det? Og hvordan finner jeg frem?

Publisert: 1.2.2023 // Tekst: Karina Gjerde

Hvorfor ny nettside?

Vår gamle nettside hadde dessverre lite muligheter for tilpasning til mobilskjermer. Dette var noe vi var nødt til å få på plass da over halvparten av de som besøker villrein.no bruker mobil. Det var også behov for en opprydning i struktur, og med vår nye sider er det lettere å bruke de til dagens behov – for eksempel innbygging av interaktive kart. I fjor fikk vi ny logo med tilhørende grafisk profil laget av Trollbinde og Headspin som vi også gjerne ville ha på nettsiden.

Hvordan finne frem på villrein.no

Oversikt over våre sider finner du i menyen øverst på nettsiden hvis du er på PC eller Mac. På mobil finner du menyen ved å trykke på de tre strekene øverst til høyre. 

Du finner også oversikt over alle sidene våre ved å besøke nettstedskartet her

I begynnelsen vil det nok dessverre være litt lenker inn til nettsiden som ikke fører frem til riktig sted. Da kan nettstedskartet i lenken over hjelpe å finne frem. Lenken til nettstedskartet ligger også helt nederst på alle sidene våre.

Hva med alle nyhetssakene fra gamle villrein.no?

Ris eller ros?

Nettsiden er laget av vår nettredaktør Karina.

Er det noe du savner eller irriterer deg over er det bare å ta kontakt med Karina på e-post her. E-post: karina.gjerde@villrein.no